Florin Piersic, despre problemele de sănătate: „S-a spus că sunt desfigurat…”

Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România!

Ajuns la respectabila vârstă de 83 de ani, s-a zvonit în ultimul timp faptul că îndrăgitul actor ar vrea probleme de sănătate, iar apariţiile sale publice ar fi fost nereuşite.

incarcare…

Recent, zvonurile care au apărut în spaţiul public au ajuns la urechile marelui actor. Florin Piersic le-a dat peste nas celor care au spus că este o apariție neplăcută și le-a transmis un mesaj dur.

„Inventează, nu am avut nimic (probleme de sănătate, n.r.). S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu.

Eu mă țin de femei, să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos, ce mai inventați, măi oameni buni?”, a declarat Florin Piersic, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Florin Piersic a dezvăluit care sunt micile sale secrete, care îl ajută să îşi menţină mintea și corpul sănătoase.

„Vă doresc ca la 83 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri”, a mai spus Florin Piersic.

Mesajul tulburator al lui Florin Piersic Jr
”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: ‘Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!”, a povestit

seniorul, potrivit Libertatea.