FOSTA SOȚIE A LUI CORNEL GALEȘ

Fostul soț al cântereței de muzică populară Ileana Ciuculete

a murit fulgerător, în urma unui accident de circulație petrecut în Spania. Ancheta se află, încă, în desfășurare, nefiind clare toate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Cert este că în mașină se aflau trei persoane – Cornel Galeș a decedat, o persoană este în comă, iar cea de-a treia… nu a putut fi găsită, până acum, de polițiști.

Viața sentimentală a lui Cornel Galeș a fost pusă sub ”lupă” de multe ori, de-a lungul timpului, amănuntele ”picante” fiind căutate cu asiduitate. Dar, așa cum se întâmplă de foarte multe ori în viață, Cornel Galeș a fost un om care și-a căutat sufletul-pereche. L-a descoperit în Ileana Ciuculete, amândoi s-au iubit foarte mult, iar relațiile din trecut au rămas doar amintire. Cornel Galeș a fost căsătorit, cu mult timp în urmă, cu Nela Pintoiu, iar aceasta a declarat acum că nu au mai păstrat legătura după divorț. Și, spune femeia, Cornel Galeș ar fi vorbi foarte urât despre ceea ce a însemnat relația dintre ei. Mai mult, acesta nu ar fi fost interesat nici de fiica rezultată din căsătorie.

”Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”, a declarat Nela Pintoiu pentru click.ro.