FOTO / Gabriela Cristea, ești o norocoasă! Cum și-a surprins vedeta soțul, la primele ore ale dimineții

Formează una dintre cele mai stabile familii din showbiz și au împreună 2 fetițe minunate! Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt mai fericiți ca oricând și am putea spune că celebra moderatoare este o femeie extrem de norocoasă: are alături un bărbat care o respectă și o iubește, dar care este și un tătic de nota 10!

Pe contul ei de Instagram, încă de la primele ore ale dimineții, Gabriela Cristea a postat o fotografie care a făcut înconjurul internetului. Frumoasa moderatoare și-a surprins soțul, pe Tavi Clonda, în timp ce o ține în brațe pe mezina familiei, micuța Thea Iris Selena și a vrut neapărat să împărtășească momentul emoționant și cu internauții.

Tavi Clonda, cel mai dedicat tătic

În momentele în care Gabriela Cristea are treabă și este implicată în diverse proiecte, Tavi Clonda este cel mai mare ajutor al frumoasei brunete. Nu de puține ori artistul postează pe Instagram diverse filmulețe și fotografii în care le arată tuturor cât de bine se simte în compania fiicelor sale și ale Gabrielei și nu se dezice de nicio activitate.

Le cântă, le învață să vorbească, se joacă împreună cu ele și este cel mai dedicat tătic. Am putea spune că amândoi sunt norocoși că s-au găsit unul pe altul, căci mai rar ne este dat să vedem o familie așa frumoasă și puternică, așa cum au ei!

Gabriela Cristea revine pe micul ecran

Frumoasa Gabriela Cristea este gata să intre în casele telespectatorilor care o iubesc și o respectă de atâta vreme și nu puține au fost cererile acestora, în acest sens! Începând de luni, 21 octombrie, Gabriela Cristea revine pe micile ecrane într-o super producţie. 12 concurenţi, 6 fete şi 6 băieţi se vor bate pe urmăritori, iar Gabriela Cristea şi Dan Capatos… pe audienţă. Asta pentru că, la miezul nopţii, show-ul frumoasei prezentatoare continuă!