Geanina și Costas de la „Insula Iubirii” s-au căsătorit civil. Prima imagine cu burtica de gravidă a fostei concurente Citeşte întreaga ştire: Geanina și Costas de la „Insula Iubirii” s-au căsătorit civil. Prima imagine cu burtica de gravidă a fostei concurente

La mai bine de un an de când s-au încheiat filmările de la „Insula Iubirii”, cuplul format din Geanina și Costas au spus astăzi da, în fața ofițerului de Stare Civilă.

Chiar dacă nimeni nu dădea o șansă relației lor, iată că cei doi au decis să facă pasul cel mare, așa cum Costas îi promisese Geaninei, înainte de plecarea în Thailanda, unde au mers să își testeze iubirea. Mai mult, în curând aceștia vor deveni părinți, pentru că Geanina și-a afișat astăzi pentru prima oară sarcina, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni s-a spus ca este gravidă.

eanina a postat pe contul de Instagram imagini de la eveniment, pentru a împărtăși bucuria cu cei care o urmăresc pe contul de socializare, potrivit Spynews.

Printre cei prezenți la eveniment  s-a numărat și Bogdan Oancea, fostul iubit al Giei și unul dintre cei mai controversați bărbați de la Insula Iubirii, ceea ce înseamnă că aceștia au rămas prieteni după încheierea show-ului de la Antena 1.