GESTUL FACUT DE GIGI BECALI IN PLINĂ STRADA

Gigi Becali este unul dintre cei mai vocali oameni din fotbal, dar și unul dintre cei mai generoși din România. Gesturile sale umanitare întreprinse de-a lungul timpului sunt binecunoscute, iar donațiile

făcute în această perioadă pentru lupta împotriva coronavirus au ajutat foarte mult sistemul medical. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera a mai făcut un gest de omenie: a sărit în ajutorul unei persoane care a leșinat în plină stradă.

Gigi Becali este binecunoscut pentru numeroasele gesturi umanitare făcute de-a lungul timpului, iar contribuția sa la binele României în plină pandemie de coronavirus a ajutat foarte mult sistemul medical. Zilele trecute, patronal FCSB a mai făcut un gest de umanitate.

După cum relatează Click!, care a surprins imagini sugestive, Becali, aflat la volanul mașinii sale, a oprit pentru a ajuta un om care leșinașe pe o stradă din Pipera. Latifundiarul a sunat la 112 și a așteptat alături de bărbatul leșinat până a venit salvarea, fără să se îngrijoreze cu privire la pericolul reprezentat de coronavirus. Becali i-a adus acestuia apă și nu a părăsit locul nici când au ajuns paramedicii pentru a da primul ajutor.

Gigi Becali este în această perioadă unul dintre oamenii care au ajutat cel mai mult sistemul medical în lupta împotriva coronavirus. Latifundiarul din Pipera a donat 100.000 de euro către spitalul Matei Balș, a alocat, de asemenea, sume de bani pentru trei spitale din provincie și a dat 40.000 de euro pentru teste de depistare COVID-19.