Gestul pe care Andi Moisescu

Olivia Steer formează un cuplu cu prezentatorul TV Andi Moisescu de 15 ani.

Cei doi au împreună doi copii.

Anii au trecut, momentele bune și-au făcut loc, dar și cele mai puțin bune. Ce anunț a făcut soția vedetei PRO TV, pe Instagram?

Gestul pe care Andi Moisescu l-a făcut pentru Olivia Steer, după 15 ani de căsnicie
În ultima vreme, persoanele publice din România preferă mediul online pentru a-și anunța bucuriile, dar și divorțul. Printre ele se numără Claudia Pătrășcanu, What’s Up ori Elena Ionescu de la Mandinga. În acest caz, nu este vorba despre o separare, ci despre un moment de fericire, împărtășit cu fanii virtuali. Olivia Steer a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care se arată nemachiată, dar radiind de fericire.

În descrierea imaginii, soția lui Andi Moisescu a scris: ”After 15 yars of marrage, we still do” (După 15 ani de căsnicie, tot o facem). În josul postării ei, cei care o admiră o felicită pentru eveniment și îi urează mulți ani alături de partenerul ei.


„Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, a spus Moisescu.

Olivia Steer a fost grav criticată de medici pentru ca i-a deconspirat într-un scurt articol despre cancerul la sân. Vezi despre ce este vorba dând click AICI