Gestul pe care Andi Moisescu

Olivia Steer formează un cuplu cu prezentatorul TV Andi Moisescu de 15 ani.

Cei doi au împreună doi copii.

loading...

Anii au trecut, momentele bune și-au făcut loc, dar și cele mai puțin bune. Ce anunț a făcut soția vedetei PRO TV, pe Instagram?

Gestul pe care Andi Moisescu l-a făcut pentru Olivia Steer, după 15 ani de căsnicie
În ultima vreme, persoanele publice din România preferă mediul online pentru a-și anunța bucuriile, dar și divorțul. Printre ele se numără Claudia Pătrășcanu, What’s Up ori Elena Ionescu de la Mandinga. În acest caz, nu este vorba despre o separare, ci despre un moment de fericire, împărtășit cu fanii virtuali. Olivia Steer a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care se arată nemachiată, dar radiind de fericire.

În descrierea imaginii, soția lui Andi Moisescu a scris: ”After 15 yars of marrage, we still do” (După 15 ani de căsnicie, tot o facem). În josul postării ei, cei care o admiră o felicită pentru eveniment și îi urează mulți ani alături de partenerul ei.


„Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, a spus Moisescu.

Olivia Steer a fost grav criticată de medici pentru ca i-a deconspirat într-un scurt articol despre cancerul la sân. Vezi despre ce este vorba dând click AICI

loading...