Gigi Becali i-a supărat rău pe cuscrii săi. Omul de afaceri nu a ținut cont de ei

Gigi Becali i-a supărat rău pe cuscrii săi. Deși nunta a fost a Theodorei, se pare că Gigi Becali a rămas tot el în centrul atenției. Deși a fost nunta anului, omul de afaceri a făcut un mega spectacol. Deși invitații s-au distrat, omul de afaceri se pare că i-a cam supărat pe socrii mari.

Gigi Becali i-a supărat rău pe cuscrii săi. Omul de afaceri nu a ținut cont de ei

Fata lui Gigi Becali s-a căsătorit weekendul trecut cu Mihai Mincu, iar evenimentul a fost urmărit de întreaga presă din România. Tatăl miresei, Gigi Becali, se pare că a fost cel mai fericit dintre toți. Acesta și-a făcut apariția alături de soție, celelalte două fiice și mama lui. După cum bine îl cunoaște lumea, acesta nu a rezistat să stea locului, și a început să danseze, apoi să arunce cu euro către formații.

Se pare însă că acest lucru nu le căzut bine părinților lui Mihai Mincu. Potrivit Cancan.ro, o prietenă a cuplului a precizat că părinții lui Mihai s-ar fi simțit jenați de situație.

A fost o nuntă ca-n povești, e drept. Dar Gigi Becali a cam sărit calul. A captat toată atenția. Oamenii nu s-au simțit tocmai bine. E de înțeles, nu? Acum, nu e vina lui Gigi Becali, dar despre această nuntă s-a scris și s-a vorbit… mai mult de Gigi Becali”, a povestit femeia.

Nunta anului 2019

Sâmbătă, Theodora și Mihai și-au reînnoit jurămintele. Petrecerea de cununie a avut loc la Palatul Snagov. Personalități importante au fost prezente la nunta anului 2019. Mirii, se pare că au câștigat o sumă fenomenală într-o singură noapte, Anamaria Prodan le-a dăruit peste 10.000 de euro.

De asemenea, invitați precum Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrenbenciuc, au fost doar cățiva dintre marele personalități care au dăruit sume colosale. Să nu mai spunem de Gigi Becali, care a plătit absolut tot, cam o jumătate de milion de euro. Potrivit sursei citate, mirii au adunat aproximativ 600.000 de euro, și încă mai aveau plicuri de desfăcut.

Naşii, cuplului au fost fiica lui Teia Sponte şi soţul acesteia. Marii absenți de la biserică au fost verii omului de afaceri, Victor și Giovanni Becali. Aceștia au fost dimineața la reședința latifundiarului , dar au ajuns seara la petrecere.