Gravidă ucisă de o altă femeie! Poliţiştii au găsit bebeluşul din pântecele victimei la criminală

Caz de-a dreptul şocant! O tânără de 19 ani, gravidă, a fost găsită moartă la o ghenă de gunoi din oraş. Când cadavrul a fost examinat, anchetatorii au observat că bebeluşul pe care îl purta în pântece pur şi simplu a dispărut!

Marlen Ochoa Lopez, o tânără de 19 ani din Chicago, Statele Unite ale Americii, a fost găsită fără suflare, la o ghenă de gunoi. Ultima oară fusese văzută pe 23 aprilie, iar de atunci partenerul ei de viaţă o căuta neîncetat.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că femeia era tăiată în zona burţii şi nici urmă de copil. Anchetatorii au ajuns rapid la o femeie de 46 de ani, tot din Chicago, pe care Marlen Ochoa Lopez o cunoscuse pe Facebook, pe un grup dedicat viitoarelor mămici. 

Legătura s-a făcut repede! În acele zile, o femeie de 46 de ani sunase la Ambulanţă, susţinând că a născut acasă şi că micuţul are probleme. Testele ADN au demonstrat că bebeluşul era al femeii găsite moartă şi al soţului ei, potrivit mirror.co.uk.

Copilul a suferit grave leziuni cerebrale și medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire. Anchetatorii cred că femeia de 46 de ani a ademenit-o pe Marlen Ochoa Lopez în casă, promiţându-i lucruri pentru cel mic. Acolo însă, ar fi fost ucisă. Cercetările continuă.

A.O.