Atunci când fiica sa a trecut în clasa a VII-a, o mamă fericită a dorit să imortalizeze momentul chiar în curtea locuinței personale. Ceea ce a fotografiat s-a viralizat, imediat, pe rețelele de socializare, fiindcă detaliul pe care l-a sesizat, la un moment dat, a îngrozit-o.

Totul s-a petrecut în Statele Unite ale Americii, iar mama fetiței nu s-ar fi așteptat niciodată la așa ceva. Fata s-a așezat lângă un copac, iar mama ei a fotografiat-o, numai că urmarea a fost de natură a o speria îngrozitor. Lângă fată, pe copacul respectiv, se afla o… reptilă. Iar detaliul a ieșit în evidență imediat după ce i-a spus fetei sale să… zâmbească.

„Doamne, a fost înfricoșător! Am făcut două poze și i-am spus: <zâmbește, draga=”” mea!=””>, apoi am văzut șarpele. I-am spus <brook, vino=”” aici=””>și din privire mi-a dat de înțeles că nu terminaserăm de făcut pozele. Am insistat: <brooke, pleacă=”” de=”” lângă=”” copac=”” acum=””>. I-am spus-o foarte calm, dar sunt convinsă că a citit tot pe fața mea”</brooke,></brook,></zâmbește,>, a povestit femeia, informeaz[ al.com.