Il recunosti din serialul Dallas, insa putini oameni au vazut-o pe sotia acestuia, o balerina cu 10 ani mai in varsta decat el! Tristetea a venit in 2017 cand s-a produs tragedia!

Lumea intreaga il adora pe Bobby Ewing, unul dintre celebrele personaje din serialul ‘Dallas’! Desi era inconjurat de numeroase actrite frumoase si idolatrizat de mulioane de telespectatoare, acesta s-a indragostit nebuneste de o fosta balerina, o fata cu 10 ani ai mai in varsta decat el!

Patrick Duffy, pe numele lui real, s-a casatorit cu Carlyn Rosser in 1974, dovedit ca diferenta de ani nu inseamna absolut nimic pentru ei!  Ei au împreună doi copii: Padraig Terence şi Connor Frederick și nu mai putin de patru nepoţi.

Acestia au dus o viata fericita impreuna pana in anul 2017, cand, pe 23 ianuarie, Carlyn s-a stins din viata! In ultimele luni aparusera tot felul de zvonuri care anuntau ca sotia lui Patrick este grav bolnava insa nimeni nu voia s creada acest lucru.

Patrick a fost devastat de moartea sotiei si nu a mai dorit sa apara public. Catalyn a fost inmormantata in secret, departe de ochii publicului!

In ultimul an Patrick s-a schimbat foarte mult, a slabit si parca a imbatranit cat altii in 10… dar acum reuseste sa zambeasca din nou in fata camerelor!