Imagini sfâşietoare de la înmormântarea victimelor accidentului din Ialomiţa! Şase mame sunt conduse pe ultimul drum / VIDEO

Imagini sfâşietoare în Munteni, Buzău, acolo unde şase mame, victime ale accidentului din Ialomiţa, sunt conduse astăzi pe ultimul drum.

Sute de oameni sunt prezenţi la înmormântarea acestora. Familiile şi apropiaţii mamelor sunt sfâşiaţi de durere. În urma victimelor au rămas 15 copii orfani.

Lucreția Dan, în vârstă de 58 de ani a fost înmormântată luni. La slujba de înmormântare au participat mulți oameni din sat, care au cunoscut-o și apreciat-o pe sărmana femeie.

De asemenea, şi Viorica Moise a fost condusă pe ultimul drum luni. Copiii Vioricăi Moise au luat decizia de a o înmormânta ieri din cauza faptului că astăzi ar fi fost ziua ei de naștere și nu au vrut. Viorica Moise, mama eroină care a supraviețuit de patru ori cancerului și și-a crescut copiii singură, soțul ei murind din cauza aceleiași boli crunte, a fost condusă ieri pe ultimul drum.

Între timp, s-a aflat că Ilie Ştefan Viorel, şoferul vinovat de producerea accidentului grav, respectase timpii de odihna.
Pentru video click AICI