Imagini şocante! Festivalul chinezesc unde sunt servite preparate din carne de câine

Festivalul chinezesc de câini Yulin este renumit pentru poveștile de cruzime care afectează mii de animale care sunt torturate și ucise pe durata a 10 zile.

Înregistrările de la festivalul de anul acesta arată cum zeci de câini, în general cei vagabonzi sau câinii de companie furați sunt prinși în cuști mici unde nu pot rezista pentru că nu respiră corect, conform www.mirror.co.uk. Apoi sunt duși într-un abator din Yulin, provincia Guangxi din sud-vestul Chinei. Acolo sunt ținuți într-un depozit întunecat cu puțină hrană și apă ca să devină subnutriți.


Festivalul, cunoscut sub numele de Yulin Lychee sau Festivalul de hrană pentru câini, a început pe 21 iunie pentru a sărbători solstițiul de vară.

 

Deși nu este o sărbătoare tradițională, evenimentul a fost puternic promovat de guvernul Yulin, pentru a sprijini turismul, iar comercianții de câini au considerat o oportunitate de afaceri pentru a spori vânzările de carne.

Keith Guo, ofițer media pentru PETA Asia, a declarat pentru Mirror Online că comercianții de câini lovesc câinii în cap cu o tijă și apoi îi lasă să le ardă blana înainte de-i le fierbe în apă pentru a elimina blănurile rămase.

„ Unii dintre ei sunt tăiați la gât pentru a scoate sângele din corp.” adaugă ofițerul de media.

10 MILIOANE DE CÂINI ȘI 4 MILIOANE DE PISICI SACRIFICATE ÎN FIECARE AN

În fiecare an, aproximativ 10 milioane de câini și 4 milioane de pisici sunt sacrificați pentru carne în China, potrivit organizației Humane Society International.

Citeste si: Imagini socante! O femeie taraste dupa ea un catelus mort, legat in lesa. Politia o cauta pe individa

 

IMAGINILE ARATĂ CUM VÂNZĂTORII UCID PATRUPEDELE ÎNTR-UN MOD CRUD ȘI INUMAN

 

Mulți dintre câinii sacrificați urmează să fie vânduți și serviți, de localnici, astfel înlocuiesc carnea de porc sau carnea de vită în bucătărie.

 

Keith, care este iubitor de animale, a declarat că piața locală de la Yulin vinde carnea la aproximativ 60-80 de yuani (£ 9,80) pe kilogram, iar tocana de câini este una dintre felurile de felurile principale ale festivalului.

El a explicat că această carne de câine are un miros puternic în comparație cu alte tipuri de carne, iar bucătarii o ard cu ardei iute și ghimbir pentru a acoperi mirosul.

Citeste si: Mafia italiană a pus o recompensă de mii de euro pe capul acestui câine! Motivul pentru care îl vor mort

Anul trecut, au fost peste 30 de mese în interiorul și de-a lungul drumului din afara restaurantului pentru a servi zeci de clienți, au transmis localnicii.

Keith a mai spus că pe măsură ce se apropie sfărșitul festivalului pe 30 iunie, comercianții ucid toți câinii, pentru că nu îi pot păstra încă un an sau îi transformă în produse alimentare.