Imaginile din Italia în care ar apărea Luiza. Mama Luzei: Nu aş putea să nu îmi recunosc copilul VIDEO

Mama Luizei a privit înmărmurită imaginile din Italia, în care se pare că apare Luiza. Ea este sfșiată de îndoieli. În schimb, bunicul Luizei este sigur că în imagini apare fata.

„Bunicul e sigur ca e Luiza. Eu v-am spus parerea mea. Bunicul e sigur. Nici nu as avea cum sa nu o recunosc. Nu as putea sa nu imi recunosc copilul. Sunt si nu sunt asemanari”, a declarat mama Luizei la România TV.

„Nu stiu, sunt prinsa intre ciocan si nicovala”, a mai completat ea.

„Categoric ca s-a schimbat. Trebuie sa facem ceva. Pentru noi ,orice pista.. chiar daca DIICOT merge pe o singura pista, ca fetele sunt moarte. Eu sustin ca aceste fete sunt traficate”, a mai spus mama Luizei
Monica Melencu, mama Luizei, fata dispărută de la Caracal în urmă cu şapte luni, a declarat vineri seară la România TV că fiica sa a fost văzută în viaţă în Italia.

Luiza Melencu s-ar afla în zona oraşului Genova, din nord-vestul Italiei, unde se prostituează. Mama fetei a spus la România TV că Luiza are acum părul vopsit în negru şi are un mic defect la nas, dar în rest semnalmentele corespund sută la sută.