În sfârșit, un motiv de bucurie în familia din România a Sorinei. Fiica asistenților maternali a dat marea veste

În sfârșit, un motiv de bucurie în familia asistenților maternali care au crescut-o pe Sorina. După luni grele, în care s-au luptat să o țină pe micuță în România, însă legile nu le-au permis, și după clipe grele de suferință, acum și-au găsit liniștea și au un motiv de fericire.

Sorina a crescut în familia asistenților sociali din Baia de Aramă alături de Andreea, o altă fetiță luată în grijă de aceeași familie. Cele două au crescut ca surorile, au dormit împreună, s-au jucat, mergeau la școală și își făceau temele, ajutându-se. Plecarea Sorinei a fost o lovitură mare și pentru Andreea, care a suferit, deși are o vârstă fragedă. Asistenții maternali au știut, însă, să o protejeze și să o ajute să treacă mai ușor peste despărțirea de ”surioara” ei.

Acum, soarele a răsărit și în această familie, iar lucrurile s-au mai liniștit, iar weekendul acesta a existat și un motiv de sărbătoare, pentru că Andreea a împlinit 8 anișori. Pentru a se simți bine de ziua ei, Adelina, fiica aistenților maternali, a decis să o ducă pe fetiță la bazin, în Băile Herculane. Acolo, Andreea s-a simțit excelent, s-a bucurat de apă și de relaxare alături de cea pe care o consideră familia sa. În plus, Andreea a fost sărbătorită și acasă, alături de prietenii ei, iar printre cadouri, micuța a primit un tort cu poză cu ea și Sorina. ”😍❤Andreiuța noastră❤8 anișori🎉”, a scris Adelina, fiica asistenților maternali, pe Facebook.

<strong>”Trei luni de când niște 🧟‍♀️🧟‍♂️fără suflet te-au smuls de lângă noi ca să ce, să te ducă unde? Departe de noi familia ta, dar ochișorii tăi nu mai sclipesc, fața ta nu mai emană fericire, acum tot ce emani tu e a nepăsare. Parcă văd un copil maturizat în 3 luni, cât alții in 10 ani. Sper ca toate lucrurile astea să nu îți întunece sufletul și când ai să crește să nu ajungi ca ei, așa răi”</strong>, a scris Adelina pe Facebook.