Incident şocant în nordul ţării. Un copil de 15 ani a fost înjunghiat de 5 ori şi lăsat într-o baltă de sânge. Agresorul are 17 ani

Un adolescent de 15 ani se află în stare foarte gravă la spital după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr de 17 ani. Agresorul i-a aplicat cinci lovituri de cuţit, din senin. Între cei doi nu ar fi existat conflicte anterioare.

 

Incident şocant chiar în centrul oraşului Săveni, judeţul Botoşani. Miercuri, în plină zi, un copil de 15 ani a fost înjunghiat de un alt adolescent. Victima se ducea la şcoală, la Liceul ”Mihai Ciucă” din Săveni. La un moment dat a fost acostat de un tânăr de 17 ani, elev, se pare la acelaşi liceu, şi atacat. Acesta ar fi început, din senin, să-l înjure pe băiatul de 15 ani şi mai apoi a tăbărât asupra lui cu un cuţit.

 

Copilul a fost înjunghiat de cinci ori în torace şi abdomen. Agresorul a fugit şi l-a lăsat într-o baltă de sânge. Trecătorii au chemat imediat ambulanţa. Adolescentul a fost dus la spital şi se află în stare gravă. Poliţiştii l-au prins pe tânărul de 17 ani şi l-au reţinut.