INCREDIBIL! CÂȚI LEI A PRIMIT ACEST BĂRBAT FĂRĂ UN PICIOR DE LA GIGI BECALI

Weekendul acesta a fost important pentru creștinii ortodocși, care i-au sărbătorit pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir și Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou,Ocrotitorul Bucureştilor, ale cărui moaşte se află în Catedrala Patriarhală. Printre vedetele de la noi care au dat de pomană zilele acestea se numără și Gigi Becali, care este cunoscut pentru generozitatea lui față ce oamenii aflați în situații delicate. Câțiva fotografi au surprins momentele în care afaceristul a împărțit bani chiar în fața palatului său.

Câți lei a primit un bărbat fără un picior de la Gigi Becali
În vârstă de 60 de ani, Gigi Becali respectă cu sfințenie tradițiile creștine și în zilele de sărbătoare, el dă de pomană. Așa s-a întâmplat și în weekendul acesta, pe când se afla la palatul său din zona Aviatorilor, iar vestea s-a răspândit repede în jur. Îmbrăcat cu haine deschise la culoare: un pulover cu guler de blană maro, asortat cu ciocatele de piele din picioare, latifundiarul și-a făcut apariția la palatul său din Nordul Bucureștiului într-un bolid elegant, potrivit click.ro.

Weekendul acesta a fost important pentru creștinii ortodocși, care i-au sărbătorit pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir și Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou,Ocrotitorul Bucureştilor, ale cărui moaşte se află în Catedrala Patriarhală. Printre vedetele de la noi care au dat de pomană zilele acestea se numără și Gigi Becali, care este cunoscut pentru generozitatea lui față ce oamenii aflați în situații delicate. Câțiva fotografi au surprins momentele în care afaceristul a împărțit bani chiar în fața palatului său.

Câți lei a primit un bărbat fără un picior de la Gigi Becali

În vârstă de 60 de ani, Gigi Becali respectă cu sfințenie tradițiile creștine și în zilele de sărbătoare, el dă de pomană. Așa s-a întâmplat și în weekendul acesta, pe când se afla la palatul său din zona Aviatorilor, iar vestea s-a răspândit repede în jur. Îmbrăcat cu haine deschise la culoare: un pulover cu guler de blană maro, asortat cu ciocatele de piele din picioare, latifundiarul și-a făcut apariția la palatul său din Nordul Bucureștiului într-un bolid elegant, potrivit click.ro.