Informaţii bombă în cazul Caracal! Recompensă 500.000 de euro pentru ca Luiza Melencu să vină acasă

Apar noi detalii în cazul care a cutremurat toată România. O tânără susțint că a fost traficată de Gheorghe Dincă și apar din ce în ce mai multe amănunte potrivit cărora monstrul din Caracal ar fi proxenet.

Tânăra a declarat, pentru România TV, că a fost traficată de Gheorghe Dincă, iar Luiza Melencu este în viață.

Mai mult decât atât, persoanele care o țin captivă ar cere o recompensă de 500.000 de euro pentru eliberarea ei și o droghează zilnic, pentru a nu-și aminti nimic.

Aceștia ar vrea o recompensă mare pentru a o elibera. Ramona, tânăra care susține că a fost obligată de o rețea de traficanți să se prostitueze.

Chiar dacă susține că a fost păcălită să plece la muncă în Italia și păcălită să se prostitueze, ea spune că are proprietăți imobiliare în valoare de jumătate de milion de euro, pe care este dispusă să le vândă și să le dea banii răpitorilor Luizei Melencu.

Le-a dat pe fete la câini?

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține că nu există dovezi concrete potrivit cărora cel numit monstrul din Caracal ar face parte dintr-o rețea de traficanți de carne vie.

Și cum ancheta este departe de a fi finalizată, avocatul familiei Luizei Melencu a cerut anchetatorilor să vadă dacă în fecalele câinilor lui Gheorghe Dincă se află care de om.

Apăruse informația că Gheorghe Dincă le-a ucis pe fete, apoi le-a dat câinilor.

DIICOT nu a răspuns, până acum, concret la această solicitare.