Informaţii de ultimă oră despre Ion Iliescu, din spital! Care este starea fostului preşedinte

Avem informaţii de ultimă oră despre starea lui Ion Iliescu, după ce fostul preşedinte a ajuns de urgenţă la spital. Se pare că starea acestuia este una din ce în ce mai bună.

Starea lui Ion Iliescu continuă să evolueze favorabil, după spusele medicilor din spital. Acesta va mai rămâne internat şi în această săptămână pentru a fi sub supravegherea medicilor.

„Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu continuă să evolueze favorabil. Cel mai probabil, tratamentul va continua în condiţii de spitalizare pe tot parcursul acestei săptămâni”, a transmis managerul spitalului Elias, dr. Mugur Ardelean.

Zilele trecute, veştile din spital erau la fel de bune. Ion Iliescu reşise să facă deja câţiva paşi prin salon, simţindu-se deja mult mai bine.

Ion Iliescu, internat vineri în spital

Ion Iliescu, fostul președinte al României, s-a prezentat la spitalul Elis, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. Imediat medicii au început investigațiile. Vă reamintim faptul că Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a avut în trecut probleme cu inima și are șase stenturi montate. În luna aprilie a acestui an, fostul președinte a fost operat la inimă, pentru a-i fi extras lichidul pericardic.