Ionela, o tânără de 23 de ani, a murit astăzi pe autostrada A1. E șocant cum s-a produs accidentul!

Ionela, o tânără în vârstă de 23 de ani, a murit astăzi pe autostrada A1, strivită de fiarele contorsionate ale mașinii în care se afla. Vărul ei, un tânăr de 24 de ani, se grăbea, iar in cauza vitezei a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, dinspre Remetea spre Timişoara, la o bretea de coborâre spre Giarmata. Șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat.

În interior, pe lângă șofer, era iubita acestuia, o tânără de 22 de ani, dar și verișoara lui, o studentă în vârstă de 23 de ani care se întorcea de la părinți spre Timișoara, acolo unde studia.

Potrivit observator.tv, vărul ei se grăbea să ajungă la serviciu și a călcat prea tare pedala de accelerație. Acum, el și iubita lui sunt în spital, iar verișoara lui e moartă.

Polițiștii au demarat o anchetă. Iubita lui Ionel, cel care a provocat accidentul, a povestit că s-a trezit la spital și tot ce își amintește este faptul că mergeau cu viteză foarte mare. Acum, iubitul ei va fi judecat pentru ucidere din culpă.

„Un tânăr de 24 de ani a condus un autoturism pe autostrada A1 dinspre Remetea spre Timișoara, iar la nodul rutier Giarmata pe breteaua de coborâre, nu a adaptat viteza la condițiile meteo, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma incidentului, o tânără de 23 de ani a decedat, iar șoferul și cealaltă pasageră au fost răniți grav”, a transmis IPJ Timiș.