La 3 luni de la căsătorie a rămas însărcinată, dar la prima ecografie, doctorii au rămas șocați când s-au uitat la ecran: „Așa ceva se întâmplă o dată la 15 milioane de nașteri” Ce avea femeia în ea e unic, nici acum nu-i crede nimeni!

De fiecare dată când un copil se naște, este, desigur, un miracol, un eveniment unic pentru părinți. Totuși, există unele nașteri care sunt un pic mai unice decât altele.

Cuplul care face subiectul acestui articol a știut întotdeauna că vor să aibă o familie. Nu mult după ce s-au căsătorit, au aflat că vor fi părinți. Însă ceea ce nu-și puteau imagina niciodată era faptul că sarcina lor va fi una la un milion.

Bethani și Tim Webb din Hythe, Alberta, s-au întâlnit cu doi ani înainte să se căsătorească. Trei luni mai târziu, Bethani a rămas însărcinată, iar trei luni mai târziu, cei doi au mers la prima ecografie. Dar când medicul a văzut imaginea de pe ecran, nici ea nici viitorii părinți nu-și puteau crede ochilor. În pântecul femeii erau 4 fete identice, iar șansa ca așa ceva să se întâmple este una la 15 milioane.

Bethany mărturisește: „Nu puteam crede, eram în șoc. Sincer, am crezut că medicul glumește. Nu-mi venea să cred.” La 33 de săptămâni de sarcină, femeia a născut prin cezariană patru fete sănătoase tun: Abigail, McKayla, Grace și Emily. Ceea ce e și mai ciudat este că niciunul dintre noii părinți nu aveau cazuri de gemeni în familie, iar copiii au fost concepuți natural, nu prin fertilizare in vitro.

Nu a fost ușor pentru părinți să facă diferența între fetele identice, pentru asta au găsit o soluție creativă: le-au pictat unghiile de la picioare în culori diferite. Deși cei doi părinți spun că uneori este foarte greu, se simt incredibil de binecuvântați.

CITEȘTE ȘI:

Anna Andronache, eleva care s-a luat la trântă cu sistemul, a fost învinsă! Mesajul prin care a anunțat că pleacă împreună cu părinții ei din țară: „Las în urmă o Românie…” E important să-l citim cât mai mulți

Anna Andronache este eleva din Târgovişte ale cărei mesaje au devenit virale pe Facebook după ce a criticat sistemul de învăţământ. Ea spune că a fost învinsă de sistem şi că, alături de părinţii ei, pleacă din România. Anna a devenit cunoscută în totă România, după ce a început să țină pe pagina personală de Facebook, un fel de jurnal al tuturor lucrurilor pe care lo considera greșite sau nepotrivite în școala sa, Şcoala Coresi din Târgovişte.

După ce și-a caracterizat profesoara de matematică drept având „comportament dominant şi cât se poate de ipocrit” sau i-a numit public pe unii profesori „incompetenţi”, dar s-a luat şi de colegi de clasă, devenind astfel un simbol al curajului, Anna Andronache a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că părinţii ei au decis, pentru binele ei, să plece din ţară, titrează adevarul.ro.

„Nu mă aşteptam să scriu asta atât de repede, dar acum pot să vă anunţ că mă mut în altă ţară. Asta se datorează părinţilor mei care işi lasă viaţa confortabilă de aici şi o iau de la zero în altă ţară pentru mine. Las în urmă o Românie dominată de ipocrizie şi prostie care nu o să-mi lipsească”, este mesajul prin care Anna Andronache îşi anunţă plecarea din ţară.

Iată ce declara în urmă cu un an Georgeta Gogeanu, directoarea școlii în care învăța Anna: „Are o anumită educaţie şi este deşteaptă, cu iniţiativă. Lucrurile nu sunt în alb şi negru. Sunt şi lucruri care pot fi reglate, dar nu tot ce crede cineva, este şi adevărul absolut. Sunt pentru libertatea de exprimare a oricăui om. Personal cred că a dus lucrurile puţin cam departe. Noi putem să arătăm că lucrurile nu stau chiar aşa. Anna nu acceptă şi alte puncte de vedere şi nu acceptă uşor pe altcineva. De exemplu, are o neînţelegere constantă cu profesoara de matematică”.

Iată textele a două dintre postările Annei pe Facebook – Despre profesori incompetenţi:

„Vreau să va spun că nu există materii urâte sau grele sau elev prost, ci doar profesori nepricepuţi, incompetenţi, care îşi fac meseria în silă sau cu răutate sau care intenţionat predau prost pentru a forţă copiii să meargă la pregătire. Am avut timp de 2 ani un profesor de biologie foarte deosebit. Nu era prea agreat de ceilalţi profesori pentru că îl iubeau mult copiii şi-l dădeau exemplu, iar cum profesorii în general trebuie să fie ştiuţi de frică el nu se încadra în peisaj. Prin comportamentul dumnealui îi punea într-o lumina proastă pe ceilalţi profesori. Avea nişte metode simple şi foarte eficace de predare bazate pe respect reciproc şi colaborare cu elevii. Nu caută să dezvolte o relaţie de subordonare cu noi, cum fac ceilalţi profesori. În zilele în care aveam biologie uităm de supărările de la alte ore. Chiar dacă aveam o ora reuşită la altă materie era eclipsată de ora dumnealui. La ora de biologie nu se vorbea, nimeni nu chiulea şi până şi „elevii-problema” ai clasei erau impecabili şi ştiau materia. Mi-e dor de dumnealui, de atmosfera pe care o putea crea şi de modul în care se desfăşurau orele. Materia era predată că o poveste. Când a plecat din şcoală mai aveam puţin şi plângeam toţi. Nici după un an nu ne-am împăcat cu ideea că nu ne va mai fi profesor. La ultima ora de biologie i-am făcut cadou un tablou pictat de mine (pe atunci pictam) şi intenţionez să îl vizitez dar până acum nu am reuşit să-i aflu adresa. Toţi profesorii se vaită că meseria lor este foarte dificilă. E greu să stăpâneşti 35 de copii, e greu să te lupţi cu educaţia cu care vine fiecare de acasă şi e greu să-i faci să priceapă materia. Dumnealui îşi făcea în aşa fel meseria încât părea totul foarte simplu. Avea 70 de ani.”

Despre „şeful clasei”:

„De multe ori, profesorii cer părerea elevilor în legătură cu diferite lucruri. Dar, dacă părerea noastră nu coincide cu ce vor ei să audă, atunci recurg la orice metode (minciună ,înşelătorie) că să fie că ei şi nu că noi. Există o practică total nepedagogica în şcoli de a ierarhiza elevii din clasa pe alte criterii decât rezultatele la învăţătură. Astfel, există funcţia de şef al clasei .Şeful clasei nu are niciun rost ,evident ,dar fiecare clasa trebuie să aibă un şef. La începutul semestrului am fost puşi de dirigintă să alegem un şef al clasei. Noi am ales un coleg care nu era prea simpatizat de dirigintă .I-a picat faţă când a văzut pe cine am ales. Peste o săptămâna ,a venit şi ne-a prostit în faţă spunând că şeful clasei e altcineva -un preferat de-al ei- pentru că „nu aţi numărat bine voturile”. I-am spus că e josnic ceea ce face ,dar nu ne-a luat în seama. Acum avem altă dirigintă care ne-a întrebat dacă vrem să schimbăm şeful clasei. I-am spus că da ,şi că îl vrem înapoi pe cel pe care l-am ales. A dat din cap dezaprobator ,spunând că nu e potrivit. De ce ne-or mai fi cerând părerea dacă nu ţin cont de ea nu am înţeles nici până în ziua de azi. Aşa cum am mai spus, am refuzat să merg la orice olimpiada. Marţi a venit profesoară de engleză cu nişte fişe la ora .Câtorva elevi ne-a dat să lucrăm fişele şi cu ceilalţi a lucrat altceva. Astăzi a venit într-o pauză să ne felicite pe cei care s-au calificat la faza următoare a olimpiadei de engleză. Deci, fără să ştiu, am participat la olimpiada. Sunt programată sâmbătă la etapă următoare unde bineînţeles n-o să mă duc. Cam atât pentru acum, ne auzim dată viitoare. Staţi liniştiţi că nu durează mult până când o să scriu iar. Într-a VII-a deja se adunaseră cam multe. Şi-a mai făcut un părinte curaj şi a reclamat-o pentru că i-a umilit şi batjocorit copilul pentru că a întârziat la ora, tatăl a mai reclamat nişte abuzuri şi de vreo trei luni ne da pauză şi se comportă normal. Să vedem cât ţine minunea, că nu poate să reziste prea mult fără a-şi arată dispreţul faţă de elevi, e împotriva firii dumneaei. Trebuie să spun că, în ciuda acestor întâmplări, nu am fost persecutată de niciun profesor cu care am avut discuţii în contradictoriu iar profesoară de matematică a fost în general corectă cu mine”.