LA 46 DE ANI, VIORICA DE LA CLEJANI S-A TRANSFORMAT ÎNCÂT N-O MAI RECUNOȘTI DUPĂ OPERAȚIILE DE ÎNTINERIRE!

Mersul la chirurgul estetician pare că a devenit “sport de performanță” în familia Clejanilor. Chiar dacă Viorica a descoperit operațiile estetice mai târziu decât fiica ei, Margherita, sau soțul, Ioniță, ea a venit tare din spate și chiar a luat ”avans”.

Prima care a dat startul transformărilor a fost Margherita, care a început să-și facă ”îmbunătățiri” în urmă cu șase ani. Înainte să bată la uşa medicului estetician, Marga era doar o adolescentă blondă, cu sâni mici, dar fermi, şi cu buze subţiri. Acum este tunată din cap până în picioare!

În trecut, la aflarea veștii că fiica lui este hotărâtă să-și pună silicoane, Ioniță de la Clejani a fost la un pas de leșin. Ca apoi să zică și el: ”Chiar, de ce nu?!”. Și așa a ajuns să-și facă și un implant de păr.

A întinerit cu 20 de ani!

Din urmă, Viorica a recuperat ”avansul” luat de ceilalți doi membri ai familiei, și dacă a văzut că nu poate scăpa de kilogramele în plus, a decis să-și ”subțieze” fața cel puțin, folosind intervenții estetice. Așa că volumul feței s-a redus printr-o procedură specială, și-a accentuat pomeții, iar buzele au devenit mult mai senzuale.  Toată fizionomia ei s-a schimbat complet, de parcă a întinerit cu 20 de ani.

Pe stradă, însă, dacă o vezi, nu o mai recunoști!  Cancan.ro  a întâlnit-o într-o seară, pe o alee, în timp ce-și plimba câinele, îmbrăcată într-un trening și cu șlapi în picioare. Nici dacă aveai de ales între mai multe variante nu ți-ar fi trecut prin cap că ea este. Operațiile estetice i-au schimbat radical toată înfățișarea!

Și-ar dori să devină mamă pentru a treia oară: “Dacă îmi dă Dumnezeu, să fie bine venit”

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz. Cei doi se bucură de un număr impresionant de fani. Și cum cei doi copii, Margherita și Fulgy, au crescut, sunt adulți acum, cântăreața a mărturisit, în urmă cu mai multe luni, că ar vrea să devină pentru a treia oară mamă.

Chiar dacă are 46 de ani, Viorica a mărturisit că o sarcină ar fi binevenită. “Ştii când am declarat şi tu şi eu că mai vrem un copilaş. Ai noştri s-au făcut mari, pleacă singuri. Dacă îmi dă Dumnezeu, să fie bine venit! Suntem frumoşi în interior, atunci eşti frumos şi în exterior. (…) Eu nu pot să vă mint. Pe dedesubt am un corset care induce în eroare. Eu nu sunt slabă, nici nu mi-ar sta bine aşa. Eu sunt grasă şi frumoasă”, spunea Viorica de la Clejani.