Lacrimi si durere mare pentru Maria Ciobanu . Boala a castigat

Marea cântăreață de muzică populară, Maria Ciobanu, a renunțat să mai cânte din cauza problemelor de sănătate. Artista “s-a despărțit” de scena muzicală.

Artista s-a stabilit în SUA și cântă foarte rar, doar la evenimente organizate în familie, alături de Camelia Filip, fiica sa.

„Vreau să vă spun că nu am mai cântat deloc, deloc, de doi ani. Şi dacă nu mai exsersez sigur că instrumentul nu mai merge”, a spus Maria Ciobanu în timpul unui eveniment din America, acolo unde a cântat pentru românii plecați peste Ocean, scrie stirilekanald.ro.

Citeste si :Bombă mondenă! CĂTĂLIN BOTEZATU a păruit-o în DIRECT! Concurenta a izbucnit în LACRIMI

Cătălin Botezatu a fost de nerecunoscut la ultima ediție de la “Bravo, ai stil”.

Juratul a luat-o cu asalt pe Cristina, una dintre concurente, supărat că aceasta încearcă să manipuleze oamenii. Nici ținuta concurentei nu a fost pe placul juratului. Botezatu a făcut-o cu ou și cu oțet pe concurentă.

“Eu nu am să trec peste asta, pentru că ți-am spus încă din gală și voi continua. Iar dacă acum plângi și faci această scenetă, o faci gratuit în ceea ce mă privește. Încetai cu postările. Aseară, s-a postat o poză cu tine la prietenii mei de la …, mai ai … și încă câțiva prieteni din anturajul meu și i-ai terminat pe toți!

De obicei mai am timp să ies seara cu ei, eu nu te-am văzut în gașca mea decât de câteva ori, într-un club, ici-colo. Acum, i-ai rupt pe toți în două. Te văd la mese cu ei, te văd în locuri în care nu te-aș fi văzut niciodată, deci eu acum îți spun ca în gală să nu mai accesezi prietenii. Ce căutai acolo, etichetată în acel loc?”, a spus juratul Cătălin Botezatu.