Leo Iorga a murit!

Încă o stea a muzicii românești s-a stins din viață, la scurt timp după Mihai Constantinescu! Solistul trupei Compact, Leo Iorga a murit la 54 de ani, după ce a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu mai bine de o săptămână. Artistul suferea de mai bine de 8 ani de cancer.

Este informația tristă a zilei! Solistul trupei Compact, Leo Iorga a murit la 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Artistul a ajuns de urgență la spital joi, din cauza unor complicații și medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Leo Iorga suferea de mai bine de 8 ani de cancer, iar în trecut, a făcut tratamente de specialitate în Germania. Din păcate, acesta a pierdut lupta cu viața, iar acum, colegii de breaslă, familia, fanii și prietenii îl plâng cu lacrimi amare.

Informația a fost confirmată de fiul artistului

La scurt timp de la moartea lui Leo Iorga, fiul artistului a avut și prima reacție. Paul Iorga și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu, iar oamenii care l-au iubit și apreciat pe tatăl său i-au transmis numeroase mesaje de condoleanțe. De asemenea, Paul Iorga a postat și o fotografie cu el și tatăl său, alături de mesajul „Îmi va fi dor de tine”. 

Mai mult, colegul său, Adrian Ordean a postat un mesaj sfâșietor pe pagina lui de Facebook, în memoria celui cu care a împărțit o mulțime de concerte, dar și o frumoasă prietenie.

„Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună…DUMNEZEU SĂ-L IERTE
Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna” a fost mesajul lui Adrian Ordean, pentru Leo Iorga.