Liviu Dragnea, în stare de șoc: Este chinuit de dureri insuportabile

Liviu Dragnea se află în închisoare de mai bine de un an de zile, însă se pare că probleme au început să se abată asupra lui. Logodnica sa, Irina Tănase, a vorbit deschis despre starea de sănătate a fostului lider al PSD.

Irina Tănase, a declarat, pentru Fanatik că Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD s-ar afla într-o situație delicată din cauza stării de sănătate.
Mai exact, se pare că logodnicul Irinei Tănase a fost nevoit să facă un RMN și așteaptă informații cu privire la o eventuală operație.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru sursa citată.
Liviu Dragnea face kinetoterapie în închisoare

Totodată, în urma demersurilor avocatei sa, Liviu Dragnea este în centrul atenției și a început să primească îngrijiri medicale. Astfel, potrivit logodnicei sale, fostul lider social-democrat face fizioterapie și kinetoterapie.