Mama Alexandrei Macesanu a fost in Italia doua zile. Ce a facut acolo VIDEO

Mama Alexandrei Macesanu si Alexandru Cumpanasu au fost plecati in Italia, in urma cu o saptamana, in mare secret.

 

Mama Alexandrei Macesanu a fost in Italia doua zile. Mama Alexandrei Macesanu si Alexandru Cumpanasu au fost prezenti la o emisiune la RAI3.

Acolo au vorbit despre disparitia Alexandrei, in varsta de 15 ani si au cerut ajutorul autoritatilor din Italia.

Mama Alexandrei Macesanu a fost in Italia doua zile

 

In ultima perioada, atat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, cat si avocatul familiei Luizei Melencu au afirmat ca fetele, rapite de Gheorghe Dinca din Caracal, ar fi fost vazute in Italia, practicand prostitutia.

Informatiile ar fi venit atat de la detectivii pe care familiile susain că i-ar fi angajat, cat si de la diversi romani care locuiesc in Italia.

Zilele trecute, mama Alexandrei si Alexandru Cumpanasu au fost in Italia, unde au participat la o emisiune tv, dar s-au intalnit și cu autoritatile.

 

”Am fost audiati doua zile de către procuratura si politia din Italia, dupa ce am facut plangeri acolo. Autoritatile italiene o cauta, a inceput si acolo o ancheta”, a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, cel care a insotit-o pe Teodora Macesanu in Italia.

 

Mai jos puteti sa vedeti un video din emisiunea de la Rai3, in care cei doi au aparut pentru a spune povestea Alexandrei Macesanu.