Mama Luizei Melencu, schimb cu proxeneţii care i-ar fi luat fiica! „Par a fi toţi vinovaţi”

Mama Luizei Melencu este disperată! După ce o persoană a declarat că ar fi văzut-o pe Luiza în Italia, pe o stradă unde stau prostituatele, doamna Monica ar fi pregătită să negocieze cu proxeneţii.

„Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete care mai erau. Era singură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc, un tricou alb, păr lung, până la bata pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă”, a spus o persoană care susţine că a văzut-o pe Luiza în Italia.

Monica Melencu a declarat la Acces Direct că oamenii deja fac mai multe decât organele legii. De asemenea, mama Luizei susţine căe a simte că fiica ei este în viaţă.

„Femeia vrea să negocieze un schimb cu proxeneții. Ei să îi dea fata înapoi, iar Gheorghe Dincă și întreaga lui familie să fie reținută după gratii, fiindcă par a fi toți vinovați”, ar fi spus avocatul Tonel Pop, potrivit stirilekaland.ro.

De asemenea, cazul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu a fost centrul unei emisiuni difuzate pe canalul Rai 3 din Italia. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a apelat presa din Italia pentru ajutor, convins că fetele sunt încă în viață și victime ale traficului de persoane. „Mulți români ne-au scris și au vorbit despre traficul de femei obligate să se prostitueze. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, ne-a contactat, de asemenea, solicitând ajutor. Bărbatul, candidat la președinția țării, duce de luni de zile o luptă pentru a-și găsi nepoata și datorită lui a fost deschisă o anchetă națională, care se ocupă de DIICOT-ul central din București”, s-a menționat în emisiune.