MEDIC DE 35 DE ANI, MAMĂ A UNEI FETIȚE DE 5 ANI, PRINTRE VICTIMELE ACCIDENTULUI GRAV DIN IAȘI

Printre victimele accidentului petrecut marți dimineață la Lețcani se află și un medic de la Unitatea de Primire

Urgențe a Spitalului Județean Bacău, care făcea naveta de la Iași. Cătălina Țurlică, în vârstă de 35 de ani, mama unei fetițe de cinci ani, venea în Bacău pentru tura de gardă.

Dimineață a plecat cu microbuzul din Iași, pentru a merge la serviciu, dar nu a mai ajuns la spitalul din Bacău, ci la cel din Iași, în urma cumplitului accident, în care o persoană și-a pierdut viața, iar alte 12 sunt grav rănite.

Urma să intre în tură la UPU Bacău

Cătălina Țurlică urma să intre în tură la ora 8.00, ea fiind angajată la UPU doar pentru gărzi. În urma coliziunii dintre microbuz și autotren, medicul a fost transportat în stare gravă la Spitalul

„Sf Spiridon” din Iași, acolo unde e încadrată ca medic rezident. Se pare că aceasta ar fi zburat prin geamul microbuzului în care se afla.

„Doi pacienți pe care i-am evaluat, e vorba de o femeie de 35 de ani și un bărbat de 39 de ani, pe care i-am evaluat clinic și paraclinic și au mers unul în sala de operație. Doamna a mers în Terapie Intensivă, fiind vorba de o leziune de coloană, o leziune toraco- abdominală, cu fracturi și contuzii multiple. Amândoi sunt în stare critică”, a declarat dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.