Medicii, decizie de ultimă oră în privința familiei Luizei Melencu. Mama și bunicul adolescentei petrec noaptea în spital

A fost un scandal imens acasă la familia Luizei Melencu. Mama și bunicul fetei au refuzat să îi însoțească pe jandarmi, care veniseră pentru ca femeia să dea mai multe probe biologice, necesare continuării anchetei în cazul crimelor din Caracal.

 

Femeia a refuzat, pe motiv că anchetatorii măsluiesc probele și le ascund detalii importante din anchetă. Monica Melencu a leșinat și a fost nevoie de intervenția medicilor, iar bunicul Luizei a încercat să se autoincendieze, fiind oprit de jandarmii prezenți. După haosul provocat și nervii întinși la maxim, cei doi au fost transportați la spitalul din Craiova, acolo unde își vor petrece această noapte.

„Pacientul prezenta o criză hipertensivă clare în momentul preluării de la domiciului. Amândoi prezentau dureri în piept cu caracter anginos. Au fost admiși în aria de monitorizare a spitalului nostru. Sunt conștienți, stabili hemodinamic și respirator, însă prezintă în continuare dureri anginoase, sunt în curs de investigație. Bătrânul a primit și medicație pentru scăderea valorilor tensiunii arteriale putând evita apariția complicațiilor. În urma rezultatelor pe care le vom primi la analizele de la laborator vom decide dacă pacienții rămân internați. Cel mai probabil vor rămâne”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului din Craiova, potrivit Antena 3.

Scandal în familia Luizei Melencu

S-au desfășurat momente dramatice în curtea familiei Melencu astăzi. După ce în urmă cu o zi mama Luizei, pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, a fost amendată pentru că a refuzat să dea probe biologice, astăzi jandarmii au venit cu un mandat pentru a o lua pe femeie. Aceasta s-a legat împreună cu bunicul Luizei de mâini și a refuzat vehement transportul, fiind convinși că fata este în viața, iar autoritățile mint.