MEGA IMAGE A REVENIT CU UN NOU MESAJ. MAGAZINE ÎNCHISE DUPĂ TRAGEDIA DIN IALOMIȚA

Mega Image a revenit cu un nou mesaj. Magazinele vor fi închise după tragedia din Ialomița în care zece persoane și-au pierdut viața și alte 7 persoane au fost rănite.

”În urma accidentului rutier, întâmplat în dimineața acestei zilei pe ruta Slobozia-Urziceni, trăim cu durerea pierderii celor opt colegi și cu speranța de recuperare și însănătoșire a celoralti șapte aflați în spital. Vă informăm că astăzi, 5 octombrie 2019, magazinele Aerogării, Sisesti 1 și Sisesti 2 vor fi închise pentru a fi alături de colegii afectați de această tragică situație și vom păstra trei zile de doliu în toată compania Mega Image. În acest moment, facem toate demersurile pentru a sprijini familiile îndurerate și ne rugăm ca Dumnezeu să-i odihnească pe cei care și-au pierdut viața și să îi protejeze pe cei care au mai primit o șansă”, au transmis reprezentanții Mega Image.

Alte 7 persoane au fost rănite în urma accidentului din Ialomița

UPDATE încă două persoane rănite vor fi aduse în Capitală, a informat Ministerul Sănătăţii.

Este vorba despre o tânără de 19 ani, care are fractură de coloană T3 – T5 şi care este în curs de transfer cu elicopterul şi o femeie de 53 de ani, cu fractură de coloană T7 – T8. Ambele vor fi aduse la Spitalul Bagdasar-Arseni. Tot la Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit MS, mai sunt internate o femeie de 30 de ani, cu fracturi oase nazale, şi o femeie de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenţie pentru şold dislocat.

Alte două femei rănite se află internate la Spitalul Floreasca. Este vorba despre o femeie de 39 de ani, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic, traumatism abdominal cu hemoperitoneu masiv prin ruptură de splină gradul 5 (explozie), traumatism de bazin cu luxaţie coxofemurală stângă.

“A mers din UPU direct la sala de operaţie. E stabilă hemodinamic şi după intervenţia abdominală şi reducerea luxaţie de sold a fost dusă către CT pentru bilanţ complet. Rămâne internată în ATI”, precizează Ministerul Sănătăţii.

De asemenea, o femeie de 45 ani, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu facturi costale multiple bilaterale, fractură de vertebră toracală 2, hemotorax drept minim, traumatism abdominal cu contuzie renală dreapta, fractură de bazin complexă, fractură de peroneu stâng, luxaţie radius stâng. “E stabilă hemodinamic şi va fi dusă în ATI”, arată comunicatul citat. Conform MS, la Spitalul Bagdasar-Arseni au fost chemate cadre medicale de acasă pentru suplimentarea efectivelor.

 

7 răniți au fost transportați la spitalele: 3, la Spitalul Slobozia și 4, către Spitalele Bagdasar și Floareasca din București.

Reprezentanţii ISU Ialomiţa au comunicat că Planul Roşu de Intervenţie a fost activat la ora 05:15, fiind vorba de un număr mare de victime rămase încarcerate. Accidentul rutier a avut loc în zona satului Sfântu Gheorghe, din comuna Balaciu.