Menajeră româncă, sechestrată și violată de un cuplu spaniol, care a angajat-o pentru a le face un copil. Ce pedepse cer procurorii

Doi soţi spanioli, care nu puteau avea copii, au angajat ca menajeră o româncă de 36 de ani, apoi au violat-o pentru ca aceasta să rămână însărcinată și să-i ia copilul, scrie site-ul stiridiaspora.ro, care citează elperiodicomediterraneo.com.

Potrivit sursei citate, cazul s-a întâmplat în iulie 2020, iar procurorii solicită 21 de ani de închisoare pentru bărbat și 19 ani de închisoare pentru partenera sa, care a participat la agresiunile sexuale împotriva româncei.

Victima a povestit că familia

care a angajat-o i-ar fi oferit 100.000 de euro, deoarece femeia nu putea avea copii. Românca susține că a refuzat banii, iar atunci atitudinea celor doi soţi față de ea s-a schimbat. Menajera a precizat că inculpatul a violat-o de două ori.

La rândul lor, pârâții au negat faptele în timpul procesului desfăşurat la Curtea de Justiție din Provincia Valencia, precizând că nu au vrut ca femeia să rămână însărcinată şi să-i ia copilul. Cu toate acestea, ambii au recunoscut că au avut relații sexuale cu victima, dar susțin că au fost de comun acord.

Inculpatul Gheorgue L.M., în vârstă de 39 de ani, pentru care procurorul solicită o pedeapsă de 21 de ani de închisoare pentru două infracțiuni de viol, susține că a dus-o pe româncă în casa sa din Valencia, în 2017, pentru că cineva a vrut să o violeze. În aceeași zi, amândoi au avut relații sexuale, fapt recunoscut atât de inculpat, cât și de victimă, care a spus că au fost de comun acord.

Pârâtul a recunoscut că a avut relații sexuale cu victima, dar cu consimțământul soției sale, care, de asemenea, a participat: “Dar ea, doar cu sărutări, fără jucării sau orice altceva”, a declarat inculpatul râzând.

“M-a deranjat că se culca cu ea, dar în acel moment am preferat să nu spun nimic pentru că îi respectam foarte mult” , a mărturisit inculpata, de 45 de ani.

Românca a depus mărturie în spatele unui paravan și le-a spus anchetatorilor că s-a mutat în locuința cuplului spaniol pentru a lucra ca menajeră.

În ciuda faptului că Poliția Locală și Garda Civilă au intervenit după două episoade violente, românca nu a îndrăznit să le spună oamenilor legii ce se întâmplă.