Mirabela Dauer, în lacrimi în direct, la Star Matinal de Weekend! „Mihai a murit cu zile, din cauza unei greșeli”

Mirabela Dauer este profund îndurerată de moartea lui Mihai Constantinescu. Artista nu poate accepta faptul că nu își va mai vedea nicioidată prietenul și a rămas cu un gol imens în suflet.

Mirabela Dauer nu a putut să își mai stăpânească emoțiile și a lăcrimat în direct, în platoul Star Matinal de Weekend, atunci când a vorbit despre bunul său prieten, Mihai Constantinescu.

„M-am liniștit că Simona nu este singură, îi are pe frați, pe surori, pe nașă. Este o mare pierdere, încă nu îmi revin. Sunt și sunt foarte conștientă să nu înțeleg că nu a fost bolnav, dar sunt convinsă că este o poveste urâtă, o greșeală a unor medici, probabil că vor plăti ei undeva. El nu a avut acest destin, era un om puternic, sportiv, un om sportiv, nu avea cum să se întâmple așa ceva.”, a declarat Mirabela Dauer, la Star Matinal de Weekend.

Artista nu își poate reveni din șoc
Mai mult decât atât, Mirabela Dauer susține că Mihai Constantinescu a murit din cauza unei erori medicale. Artistul a fost un om foarte activ, sportiv, iar Mirabela spune că nu avea cum să se îmbolvănească și să petreacă atât de mult timp în spital, în comă profundă.

„Mihai nu era un om bolnav, a murit cu zile, a fost o eroare, noi știm unde, dar Mihai a murit cu zile. Era un om puternic, care nu a făcut greșeli în viața lui, n-a băut, n-a fumat. N-ai cum peste noapte să te îmbolnăvești. A fost cea mai neagră săptămână din viața mea. M-am dus la biserică, mi-am luat rămas-bun, dar nu m-am dus la cimitir, n-am putut. Nu pot să-mi condus prietenii pe ultimul drum. Nu am vrut să plâng, am zis că trebuie să fiu puternică.”, a mai spus Mirabela Dauer.