Mireasa a știut că este înșelată, dar a așteptat ziua cea mare. Înainte de marele moment, iadul s-a dezlănțuit!

Cu o seară înainte de nuntă, o tânără a primit un mesaj anonim care a făcut-o să îşi dea seama că este înşelată. Nu a spus nimic, însă a avut grijă să se răzbune pe partener chiar în faţa altarului.

Povestea din spatele fotografiilor care au emoţionat o lume întreagă: … Casey a povestit că a primit un mesaj de la un număr necunoscut chiar înainte cu o seară de momentul în care ea şi logodnicul ei, Alex, urmau să-şi unească destinele după o relaţie de şase ani, scrie news.com.au. „Eu nu m-aş căsători cu el. Tu vei face asta?“, este mesajul pe care l-a primit tânăra, însoţit de capturi de ecran ce conţineau conversaţii dintre viitorul soţ al miresei şi amanta sa, inclusiv selfie-uri cu cei doi. titrează Adevărul. Astfel, Casey şi-a dat seama că era înşelată de câteva luni bune, după cum a povestit într-un editorial pentru whimn.com

Tânăra a preferat să nu anuleze imediat nunta, ci a vrut să îi facă o „surpriză“ partenerului ei a doua zi, chiar în faţa altarului. Spre surprinderea tuturor, Casey a apărut în biserică îmbrăcată în haine obişnuite, nu în rochie de mireasă şi, în loc să spună „da“ iubitului ei, a anunţat: „Nu va fi nicio nuntă astăzi. Se pare că Alex nu este cine credeam că este“.

După acest moment, tânăra a început să citească, de faţă cu toată lumea prezentă, dovada infidelităţii partenerului, mesajele primite de la numărul necunoscut.

„În acest weekend. Tu şi eu. Ceva fierbinte“, „Corpul tău este incredibil şi ştii foarte bine cum să îl foloseşti“, „Îmi lipseşti atât de mult. Nu mă pot opri să mă gândesc la tine. Nu am mai simţit niciodată o astfel de atracţie“, sunau mesajele pe care viitoarea mireasă le-a primit.