Mirela, fostă concurentă Insula Iubirii, prezentă la Chefi la Cuţite! A spus pe larg povestea din penitenciar: „Am fost şi bătută”

Mirela Banias, fostă concurentă la Insula Iubirii, şi-a încercat norocul la Chefi la cuţite, dar nu singură, ci alături de tatăl ei. Mirela şi Mirel Banias au gătit un preparat special, cu carne de vânat, cu care au reuşit să îi impresioneze pe chefi.

Prezentă din nou în faţa camerelor de filmat, Mirela Banias a fost recunoscută de unul dintre chefi şi şi-a spus din nou povestea cutremurătoare. A stat în inchisoare patru ani şi două luni, timp în care a trecut prin foarte multe situaţii. A fost şi victima femeilor violente şi a primit inclusiv ameninţări cu moartea. Toată această experienţă a ajutat-o să fie mai puternică.

„Am fost căsătorită, zece ani, am încălcat legea din cauza soţului, am ajuns închisă. Eram funcţionar bancar. Soţul avea nevoie de bani. L-am rezovlat cu o sumă anume. Am luat peste 100 000 de euro. El nu a mai fost de găsit. Mi-am dat seama că am greşit şi m-am predat. Am stat închisă patru ani şi două luni. Au fost cele mai grele momente. Până m-am obişnuit cu modul de viaţă de acolo. Femeile sunt rele, sunt geloase. Am ajuns să fiu şi bătută, să îmi fure hainele, mâncarea, să îmi facă tot felul de chestii. La început, pe carantină, aveam o colegă de cameră periculoasă. Îmi zicea: eu te omor! Îmi făcea cuţit din capac de conservă. Nu dormeam noaptea. Îmi era frică. Am spălat haine la tot penitenciarul. Eram obişnuită din alt mediu. A trebuit să mă descurc. (…) Soţul a dispărut după ce am fost eliberată. A venit cu greu la divorţ, la notar. Mi-a zis sec: că este cu tipa nouă cu un an mai mult decât era cu mine. Avea şi copil”, a povestit Mirela Banias.

În tot acest timp, cel care a susţinut-o cel mai mult a fost tatăl ei, Mirel Banias. A vizitat-o şi i-a ridicat mereu moralul astfel încât să se întoarcă cu bine acasă. Asta s-a şi întâmplat. A divorţat apoi, iar acum este căsătorită cu Florin Tecar, un afacerist din Cluj.