Mirela Vaida, clipe cumplite din cauza copilului cel mic: „Mă dau de ceasu’ morții”

Mirela Vaida trece prin emoții uriașe astăzi. A venit ziua creștinării micuțului Tudor, însă fosta prezentatoare TV se confruntă cu mari probleme, încă de la primele ore ale zilei.

Vedeta a dezvăluit pe pagina sa de socializare ce i s-a întâmplat, dar și cum încearcă să rezolve toate problemele, pentru ca acest eveniment special să fie unul de neuitat.

„Azi il botezam pe Tudor!! Am inceput bine ziua!! Toate neamurile sunt la noi de dimineata!! 😱 Ei au inceput petrecerea, eu ma dau de ceasu’ mortii… Copiii alearga in fundul gol pe afara. Vladimir a dat cu capul intr-un stalp si a facut ditamai cucuiul! 🙈Carla s-a zgariat rau iar Tudor plange ca vrea san..

Bona nu ajunge azi ca a avut o nunta la Suceava azi-noapte si tocmai m-a anuntat ca nu a gasit masina sa se intoarca! 😲 Iar Dj-ul si sunetistul nu-mi raspund.. 😁 Desi la ora 14 incepem treaba.. Speram ca macar biserica sa mai fie acolo!! 🙏Pana la urma, important e sa-l botezam, nu? Doamne-ajuta!!! Va tin la curent!! 🙏”,

a scris Mirela Vaida pe pagina sa de socializare, iar prietenii virtuali i-au urat mult succes pentru a depăși cu bine această zi complicată.

Mirela Vaida a făcut o schimbare de look: „În sfârșit, am îndrăznit”
Mirela Vaida și-a vopsit părul. La două luni după ce a născut pentru a treia oară, frumoasa prezentatoare și-a dorit o schimbare de look.Recent Mirela Vaida a decis să este timpul pentru

o schimbare de look și, la două luni și jumătate de la nașterea ultimului copil, blondina și-a făcut șuvițe, deschizându-și culoarea părului.

„Highlights on natural blonde!! (n.r. – Șuvițe pe blond natural )În sfârșit, am îndrăznit!!”, a scris ea în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe pagina ei de Instagram, semn că se gândea de mult timp la această schimbare. sursa:wowbiz