Mirela Vaida, mesaj dedicat românilor

Frica de coronavirus a intrat și în vedetele din România, care au preferat să asculte regulile emise de către autorități și să stea cât mai mult în casă.

Este și cazul Mirelei Vaida, care a decis să le scrie un mesaj românilor, doar doar îi mai încurajează puțin!

„Ce grăbiți ne trăim viața”

În momentul de față ne confruntăm cu o problemă care a reușit să pună stăpânire pe țara noastră, și anume, epidemia cu coronavirus.

Blondina a ținut să asculte de regulile emise de către autorități și a postat un mesaj încurajator pe rețelele de socializare, acolo unde își îndeamnă fanii să îi urmeze sfatul.

”Poate că tot ce ni se întamplă în aceste vremuri nu este întâmplător! Învățăm, în astfel de momente, ce fragili suntem, de fapt, ce vulnerabili devenim în fața fricii, ce grăbiți ne trăim viața, cât de puțin stăm cu familia! Și ce minunat e să ai zile doar pentru tine, de #stămacasă, în pijamale, fără tocuri, fără machiaj, fără ore la care trebuie să fim neapărat undeva, fără dead-line-uri, fără presiuni! Având, parcă, tot timpul din lume pentru cărțile preferate, pentru filme, pentru gătit, pentru stat cu copiii! Ai mei sunt cei mai fericiți! Și eu la fel!! Să stăm acasă și să trăim ceea ce am pierdut până acum! Sănătate și dragoste!! Vă îmbrățișez! 🤗💖🙏”, a scris vedeta.