Misterul se adâncește în cazul doctoriței căzute de la etaj, în Capitală. Vecini: „Era complet dezbrăcată. Am crezut că e o păpușă!”

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu, a confirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că victima este o femeie de 29 de ani, medic veterinar, care locuia cu chirie în apartamentul din care a căzut noaptea trecută.

Misterul se adâncește în cazul doctoriței căzute de la etaj. Potrivit poliției, este luată în calcul varianta sinuciderii.

O femeie a murit după ce ar fi căzut de la etajul șase al unui bloc din București. Incidentul a avut loc pe strada Vitan Bârzești. Autoritățile au fost alertate imediat de către locatarii blocului, iar mai multe echipaje medicale și de poliție au ajuns în cel mai scurt timp posibil la fața locului.

Misterul se adâncește în cazul doctoriței căzute de la etaj

Victima este o femeie de 29 de ani, medic veterinar, care suferea de depresie pe fondul lipsei de muncă. Stătea cu chirie, într-un apartament de la etajul 6, și era singură în casă când s-a întâmplat tragedia.

Femeia, care era goală în momentul în care a căzut de la etaj, a fost resuscitată minute în șir de medicii de pe o ambulanță SMURD, însă fără succes. Autoritățile au declarat decesul acesteia.

Mai mulți martori le-au declarat anchetatorilor că li s-ar fi părut ca ea ar fi fost aruncată intenționat de la etaj.