Moment emoționant la nunta Andreei Bălan cu George Burcea. S-a întâmplat ceea ce mulți așteptau

Andreea Bălan a avut parte de o zi emoționantă în data de 15 septembrie. Artista s-a cununat religios cu George Burcea, iar cei doi au ales să facă și botezul mezinei. Ziua a fost marcată și de un moment așteptat de mulți.

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat religios, duminică, 15 septembrie, la Biserica Sfânta Treime Dudești, din București, unde au hotărât să își boteze, tot în aceeași zi, și mezina, pe Clara Maria. Mireasa a fost numai un zâmbet, invitații, toți prieteni apropiați și rude, le-au fost alături cuplului, iar ziua a fost marcată și de un eveniment la care mulți se așteptau.

Întâi de toate, interpreta a sosit la biserică cu o limuzină albă, alături de mire și nași, închiriată special pentru acest eveniment. Ceremonia religioasă a început în jurul orei 17:00, fiind programată mai întâi cununia, apoi botezul micuței.
”Mă bucur pentru ea. Nu puteam lipsi”

Printre nuntași s-a numărat și un membru al familiei care a avut o relație complicată cu Andreea, tatăl ei, Săndel Bălan. Reamintim că artista și-a acuzat părintele că, pe vremea când era impresarul trupei Andre, o muștruluia, când nu îl asculta. ”Ce să bat la ea, avea 48 de kilograme cu tot cu haine. O mai certam, da, când nu era ascultătoarea”, a spus Săndel Bălan

Așadar, venirea lui a fost o surpriză nu numai din pricina celor întâmplate în trecut, dar și pentru că la cununia civilă a fost tăiat de pe listă.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat tatăl artistei.

Bunica și tatăl artistei au fost foarte emoționati când au văzut-o în rochia de mireasă. Andreea s-a oprit și și-a luat bunica în brațe.