MOMENT ISTORIC ÎN SHOWBIZ!

După ani întregi de stat pe prima pagină a tabloidelor cu scandalurile-monstru dintre ei, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au îngropat securea războiului!

Mai mult, se pare că cei doi soți au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește custodia copiilor pe care îi au împreună.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au îngropat securea războiului și se pare că au ajuns la un numitor comun. Cei doi au decis că este timpul să înceteze certurile dintre ei și să-i pună pe primul loc pe cei doi copii pe care îi au împreună. Mai mult, în ultima perioadă, Eduard și Maximus au început să petreacă mai mult timp în compania tatălui lor, lucru ce a ajutat-o pe Adriana Bahmuțeanu să-și pună ordine în viață și să plănuiască marea revenire în televiziune.

În ultimii ani, între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au existat numeroase procese, aproape 80 la număr, lucru ce le-a dat de gândit și i-a făcut să conștientizeze faptul că nu au nimic de câștigat și, mai mult de atât, îi pun pe copiii lor într-o situație cu adevărat dificilă, notează libertatea.ro.