Momente grele pentru Cristiano

Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un accident vascular cerebral, anunță cotidianul portughez Record.

Femeia a fost transportată de urgență la spital unde este supusă mai multor investigații.

Momente grele pentru Cristiano Ronaldo. Mama fotbalistului a suferit un accident vascular cerebral

Dolores Aveiro a fost transportată de urgență la spitalul Dr Nelio Mendonca, din Funchal, potrivit Mediafax. Accidentul vascular cerebral a fost confirmat imediat de medici, care au început o serie de investigații mai amănunțite.

Din ultimele informații mama lui Cristiano Ronaldo este acum într-o stare stabilă și este conștientă.

Imediat după accidentul vascular ea a fost supusă unei trombectomii mecanice pentru a debloca artera și a permite sângelui să circule normal și oxigenului să ajungă la creier.

La începutul anului trecut, mama marelui fotbalist declara că face tot ce poate pentru a se lupta cu problemele de sănătate care au apărut iar. În anul 2007 ea a avut cancer la sân, însă a depășit situația după ce s-a operat și tumora i-a fost extirptă. Boala însă a recidivat.

Fotbalistul a fpcut și primele declarații după ce mama sa a fost itnernată de urgență. “Mulţumesc celor care au trimis mesaje de sprijin şi încurajare pentru mama mea. În acest moment, starea este stabilă şi a început recuperarea. Eu şi familia mea oferim mulţumiri medicilor care au îngrijit-o şi cerem tuturor respect pentru viaţa privată,” a fost mesajul lui CR7.