Monica Anghel vrea sa scrie o carte despre cum a slabit 30 de kilograme

Monica Anghel a obtinut dimensiuni de invidiat, dupa ce a topit peste 30 kilograme si a reusit sa se mentina in timp. Pentru ca o serie de firme producatoare de pastile de slabit au inceput sa-i foloseasca abuziv imaginea, cantareata vrea sa scrie o carte despre dieta ei, din care sa reiasa clar ca nu a luat pastile.

Cantareata a refuzat sa isi taie stomacul si sa apeleze la produse-minune care promiteau sa o slabeasca peste noapte. A preferat sa piarda treptat kilogramele in plus, astfel incat sa nu isi supuna organismul la vreun soc, adoptand o dieta saraca in calorii.

Concurenta la emisiunea „Te cunosc de undeva”, care incepe la Antena 1 pe 7 septembrie, a luat decizia de a declansa razboi kilogramelor in plus dupa operatia suferita la coloana, in urma cu 2 ani. Monica Anghel intentioneaza sa scrie o carte despre transformarea ei La clinica unde facea recuperare, Monica s-a lasat pe mana specialistilor, respectiv un nutritionist, un fizioterapeut, un kinetoterapeut si un psiholog. Acestia au ajutat-o pe vedeta sa scape intr-un mod sanatos de kilogramele in plus, sa aiba o alimentatie echilibrata si sa faca sport.

Dobandind forme de invidiat, Monica Anghel s-a trezit intr-o situatie neplacuta: o serie de firme se folosesc de imaginea ei pentru a-si promova produsele! Satula de asocieri nedorite si de explicatii ca nu a folosit acele produse, interpreta are de gand sa-si spuna povestea in scris, tocmai ca sa puna punct speculatiilor.

„Vreau sa scriu o carte impreuna cu o prietena, despre procesul meu de slabire, in care sa explic toate etapele. Sunt multe site-uri care se folosesc de imaginea mea ca sa isi vanda produsele de slabit si cu care nu am nici o legatura. Sunt oameni care imi scriu si ma intreaba de ele”, a declarat, pentru Libertatea, Monica Anghel.