Natașa Raab e în doliu! Val Gutul, soțul actriței, a murit! A făcut anunțul târziu, în noapte

Natașa Raab și Val Guțul au trăit o poveste de dragoste timp de 38 de ani. Vestea teribilă a morții sale a fost dată chiar de îndrăgita actriță pe rețelele sociale. Mesajul Natașei Raab este unul plin de durere, după ce l-a pierdut pe bărbatul alături de care a împărțit bune și rele.

”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, este mesajul cutremurător al marii actrițe, care nu a avut copii cu soțul său.

Vestea i-a întristat pe toți cei care au citit cuvintele pline de durere ale Natașei Raab, iar oamenii au ținut să o îmbărbăteze, transmițând mesaje de compasiune, de alinare și de condoleanțe.

Val Gutul avea probleme de sănătate de mai mult timp, iar Natașa a fost cea care i-a stat aproape până în ultimele momente.

”Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace !!! , Condoleanțe! Dumnezeu să-l primească!, Dumnezeu să îl așeze la dreapta Sa!, Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică!➕🕯, Nu o să muriți. Dumnezeu nu vă lasă, vă împinge înainte”, sunt câteva dintre mesajele celor care au ținut să-i arate Natașei Rabb că nu este singură.

Natașa Raab s-a confruntat cu probleme de sănătate

Natașa Raab a avut grijă cum a putut ea mai bine de soțul ei, care suferea de o boală gravă, însă în același timp trebuia să nu-și neglijeze și propria sănătate, asta penntru că, în ultimul timp, artista a ajuns de mai multe ori la spital.