Ne paște un pericol mare! Va fi o surpriză extraordinară când se vor anunța 10.000 de infectați”

Bogdan Aron, bărbatul care a fost diagnosticat cu noul coronavirus a anunțat, miercuri, pe Facebook, că s-a tratat de această infecție și a fost externat din spital.

El spune că a rămas uimit să vadă că „toată lumea e pe stradă”, crezând că „românii au înțeles că ne paște un pericol mare”.

După ce a fost diagnosticat cu „virusul ucigaş”, Bogdan Aron i-a ţinut la curent pe internauţi cu privire la evoluţia sa şi a răspuns la toate curiozităţile românilor legate de acest virus.

Miercuri seara el a scris pe Facebook și a anuțat că a primit rezultatul celui de-al doilea test, care este negativ pentru coronavirus.

„Asta e vestea proastă a zilei: toată lumea e pe stradă! Credeam că românii au înțeles că ne paște un pericol mare. Însă nu e deloc așa. Probabil că va fi o surpriză extraordinară pentru toată lumea când se vor anunță 10,000 de infectați sau primii români morți din cauza coronaviruslui.

Poate atunci oamenii vor conștientiza pericolul. Deși pare că pentru italieni a fost cam târziu, iar acum regretă amarnic.

Nu mai vorbesc despre cazurile deja celebre (oameni care mint în privința vizitei în alte țări, cetățeanul din Madrid care a venit cu avionul etc.) pe care personal nu știu cum să le cataloghez și în privința cărora consider că statul ar trebui să fie mai aspru”, a mai scris bărbatul.