Ce opetații estetice are Nicoleta Guță! Fiica manelistului Nicolae Guță a ajuns de nerecunoscut

Nicoleta Guță este într-o formă de zile mari. Dacă în urmă cu ceva timp o știam pe fiica celebrului cântăreț de manele, Nicolae Guță, cu ceva kilograme în plus, astăzi, ea are un trup de fotomodel. Vedeta arată cum nu se poate mai bine, grație operațiilor estetice la care a apelat.

Nicoleta Guță a șocat pe toată lumea când și-a făcut apariția cu un trup de invidiat. Artista a decis, în urmă cu ceva timp să facă o schimbare majoră în viața sa. După ce a rămas, din nou, singură, vedeta și-a propus să scape de kilogramele în plus. Astfel, ea a ajuns de la 100 de kilograme, la aproape jumătate.

Operațiile estetice la care a apelat Nicoleta Guță

Când au văzut-o slabă și complet transformată, apropiații, dar și fanii s-au întrebat dacă nu cumva suferă de vreo boală. Nici vorbă de așa ceva. Fiica celebrului manelist Nicolae Guță este sănătoasă tun.

La 35 de ani, Nicoleta Guță arată mai bine ca la 20. Are un trup tras prin inel și un chip care pare mult mai tânăr. Prima intervenție chirurgicală la care a apelat a fost operația de micșorare a stomacului.

Chiar și după aceasta, ea a continuat să slăbească. A declarat că acum ea se simte frumoasă și sănătoasă. Cât despre intervențiile estetice, nici cu ele nu s-a oprit. Nicoleta Guță și-a mărit buzele cu acid hialuronic și își face, cu regularitate, tratamente faciale costisitoare.

Transformarea ei a venit la scurt timp de la divorț. După ce a trecut prin clipe grele din cauza despărțirii, ea parcă a vrut să îi facă în ciudă fostului soț, să îi arate ce a pierdut.