Nicușor Dan anunță prăpădul în București! Demiteri pe bandă rulantă: Nu putem continua cu ei

Nicușor Dan anunță prăpădul la București, vorbind chiar de un val de demiteri la Primăria Capitalei. Motivul, susține proaspătul primar este că nu se poate continua cu ei.

Îi demite! Nicușor Dan anunță prăpădul la București: Nu putem continua cu ei! Totul se va întâmpla după demararea procedurilor pentru marile probleme pe care le are Bucureştiul. Primarul Capitalei a anunțat că vor urma demiteri în aparatul instituţional.

“Dincolo de începerea tuturor procedurilor pentru marile probleme pe care Bucureştiul le are – termoficare, trafic, poluare -, o să vedeţi nişte demiteri de la noi din aparat, pentru că, dacă oamenii ăia au încălcat legea şi instanţa a decis asta, nu putem să continuăm cu ei”, a declarat Nicuşor Dan, înaintea unei întâlniri cu ministrul Finanţelor.
El a vorbit și despre posibilitatea de a desfiinţa companiile municipale

“Este o decizie pe care o să o ia Consiliul General. Acordul politic la care ne-am angajat vizează desfiinţarea marii majorităţi a companiilor municipale”, a spus Nicușor Dan. În opinia sa, este obligatoriu ca Termoenergetica să rămână, pentru că este cea care a preluat atribuţiile RADET.
“Există şi oameni şi contracte în curs care, în optica mea, trebuie să fie preluate de administraţiile din care aceste companii de fapt au plecat”, a menţionat Nicuşor Dan, citat de Agerpres.