O bătrână din Târgu-Jiu, încuiată în casă de fiica sa! Femeia, vânătă la un ochi, iese pe geam și le spune trecătorilor că îi e foame

Situația unei femei de 80 de ani din Târgu-Jiu, care este posibil să sufere de tulburări psihice, a fost prezentată de o vecină de bloc. Femeia a solicitat sprijin comunității pentru bătrâna pe care a fotografiat-o la fereastra locuinței sale având un ochi vânăt. Martora a publicat un mesaj și mai multe fotografii, în mediul online, cazul bătrânei ajungând viral.

A.N.C, marți 09 aprilie 2019 , 15:32

Vecina care a lansat apelul susține, în postarea sa, că bătrâna ar fi „desfigurată” chiar de propria fiică.

Un caz de o mare gravitate a ajuns viral în mediul online, o femeie din Târgu-Jiu lansând un apel la umanitate și un sprijin pentru o bătrână în vârstă de 80 de ani, despre care scria aceasta ca ar fi agresată de propria fiică. Aceasta susține că locuiește vizavi de blocul bătrânei, și a văzut-o pe femeie de mai multe ori. Ba mai mult decât atât, martora spune că bătrâna ar fi agresată și lăsată nemâncată de propria fiică. Bătrâna și fiica ei împart același apartament, situat la ultimul etaj al unui bloc din zona unde femeia care a făcut sesizarea locuiește.

„Am tot ezitat să vă scriu, dar deja mă doare prea tare tot ce văd. Vis a vis de blocul meu, față în față mai exact, la etajul 4, stă o bătrânică de 80 și ceva de ani, împreună cu fiica ei și cu nepoata ei care e prin clasa a 8-a, cred. Acestea o bat și o maltratează pe bătrânică non stop, drept urmare acum când a ieșit pe geam am rămas mută. E desfigurată! Are ochiul drept și gura în partea stângă vinete… Când ele sunt la serviciu, respectiv la școală, o țin închisă doar în dormitor, fără mâncare (Îmi povestea pe geam că îi e foame) nu am văzut-o niciodată cu ea pe afară… femeia suferă enorm”, spune vecina, care menționează că în urmă cu câteva luni, atunci când bătrâna ar fi vrut să se arunce de la etaj, ar chemat poliția, însă oamenii legii ar fi certat-o și i-ar fi spus că aceasta are probleme psihice.

SURSĂ: gorj-domino.ro