O fetiță de 10 luni a murit după ce a fost violată de tatăl ei. Ce a căutat bărbatul pe Google după fapta oribilă

Un bărbat de 29 de ani din statul american Pennsylvania a fost arestat sub acuzația că și-a violat fiica de numai 10 luni, care a murit la spital din cauza rănilor produse.

 

Austin Stevens, care antrenează o echipă de copii la fotbal american, a fost acuzat de violarea unui copil, agresiune agravată și alte acuzații legate de moartea fetiței sale, relatează CBS Philadelphia.

Potrivit polițiștilor, părinții fetiței sunt despărțiți, iar micuța se afla duminică acasă la tatăl ei, în Lower Providence. Acolo a și fost găsită fără semne de viață în jurul orei locale 22:40, după un apel la numărul de urgențe 911. Ea a fost transportată la spital, unde a fost declarat decesul la puțin timp după miezul nopții.

Anchetatorii au analizat telefonul mobil al lui Stevens și spun că acesta a căutat pe Google în acea seară „cum îți dai seama dacă un bebeluș este mort”, „dacă un bebeluși nu mai respiră”, „dacă nu auzit bătăile inimii unui bebeluș” și „bebelușul meu nu mai respiră”.
Autopsia cadavrului fetiței a arătat că aceasta a fost victima unei agresiuni sexuale și a suferit răni la cap, provocate de un obiect contondent, însă nu a fost stabilită cauza decesului încă.

Acest caz este profund tulburător. Este greu de imaginat că moartea acestui copil putea fi mai traumatizantă: agresiunea sexuală asupra unui bebeluș, urmată de lipsa de acțiune a tatălui pentru a-i salva viața, a dus la moartea ei ”, a declarat marți procurorul Kevin Steele, în cadrul unei conferințe de presă.

Bărbatul a fost reținut și poate fi eliberat dacă va achita cațiunea de 1 milion de dolari.