O învăţătoare din Satu Mare a scos un spray lacrimogen din geantă şi l-a golit în ochii a doi elevi în vârstă de 6 şi 7 ani, ca să facă linişte.

O învăţătoare din Satu Mare a scos un spray lacrimogen din geantă şi l-a golit în ochii a doi elevi în vârstă de 6 şi 7 ani, ca să facă linişte. Femeia a declarat că s-a simţit în pericol şi a acţionan în legitimă apărare.

Copiii au fost transportaţi la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

Învăţătoare din Satu Mare cu dosar penal, după ce a dat elevilor cu spray lacrimogen în ochi
Doi copii, de 6 şi 7 ani, au fost pedepsiţi de învăţătoarea lor pentru că nu făceau linişte, femeia pulverizându-le în ochi un spray lacimogen. Urlând de usturime, copiii au fost transportaţi la spital, iar femeia a fost reţinută de poliţişti, cărora le-a spus că a acţionat în legitimă apărare.

“Poliţiştii secţiei Poliţie Rurală Tâşnad au fost sesizaţi cu privire la faptul că o învăţătoare de la Şcoala Gimanzială din Santău ar fi pulverizat cu spray iritant lacrimogen doi elevi de 6, respectiv 7 ani. Din acest motiv, poliţiştii au dispus reţinerea acesteia pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă, dosar penal aflat în coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, iar procurorii din cadrul acestui parchet, în cursul zilei de astăzi, o vor prezenta Instanţei, cu propunere de a se lua măsurile care se impun în continuare”, precizează poliţiştii.

Directorul şcolii a precizat că doamna învăţătoare ar avea un comportament mai ciudat, pentru că nu stă mai mult de o lună la un loc de muncă, dar susţine examenul de titularizare, pe care îl ia cu note mari.