O mamă a șapte copii s-a sinucis chiar de ziua fiicei ei! Descoperirea șocantă făcută de polițiști pe telefonul femeii: „Nu știam nimic”

Durere fără margini pentru șapte copii, după ce mama lor s-a sinucis chiar de ziua fiicei ei. Soțul, apropiații și prietenii femeii sunt în stare de șoc, după ce oamenii legii au făcut o descoperire halucinantă pe telefonul ei.

O mamă a șapte copii s-a sinucis chiar de ziua fiicei ei!

Descoperirea șocantă făcută de polițiști pe telefonul femeii!

 

Louise Giles, mamă a șapte copii, a hotărât să se spânzure în propria casă, chiar de ziua uneia dintre fiicele sale.

 

Moartea femeii în vârstă de 41 de ani a șocat pe toată lumea, cu toții cunoscând-o drept o persoană fericită. Nimeni nu știa însă adevărul care o măcina zi de zi.

Louise Giles și-a pus capăt zilelor de ziua fiicei ei, după ce a aflat că suferă de depresie

 

Cu o săptămână înainte să se sinucidă, femeia de 41 de ani a fost fără știrea familiei la doctor. Louise Giles nu a suportat diagnosticul pus de medici: depresia, chiar dacă probabil știa deja că suferă de asta.

Femeia s-a sinucis cât membrii familiei ei erau plecați la școală și la serviciu

Chiar dacă boala a devenit în timp apăsătoare, femeia a preferat să nu spună nimănui despre asta. Din păcate, Louise nu a reușit să o învingă singură și a renunțat, spânzurându-se în casă, cât timp soțul și cei șapte copii erau plecați la serviciu și la cursuri.

Veridictul cumplit dat de legiști în cazul femeii i-a șocat pe membrii familiei sale, atunci când li s-a spus că aceasta s-a sinucis. Aceștia au declarat că nu știau nimic despre tulburarea de care suferea Louise, chiar dacă își petreceau mai tot timpul împreună.

Nu știam despre tulburare, nu știam nimic despre faptul că ea mersese la medicul de familie. Am fost la patinaj duminica dinaintea morţii, nu am văzut-o diferită. Am fost alături de ea tot timpul, singurele dăţi când lipseam erau când eram la serviciu şi nu ştiam nimic. Petreceam fiecare seară împreună şi weekendurile”, a spus soţul lui Louise, conform Daily Mail.