O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia, care mai are 3 copii, nu suporta sa-si vada casa goala

O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia mai are acasa 3 copii.

Amanda Furner nu va uita niciodata ziua care fetita ei de doar 3 ani si-a dat ultima suflare, din cauza unui incident care avea sa o coste tot.

O fractiune de secunda avea sa schimbe viata familiei pentru totdeauna.

Amanda Furner era insarcinata in ultimul trimestru cu cel de-al patrulea copil, atunci cand a asistat la moartea fetitei sale Charlotte Smithers in varsta de 3 ani.

O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia, care mai are 3 copii, nu suporta sa-si vada casa goala | Demamici.ro

Se intampla intr-o zi de octombrie, dupa cateva ore petrecute in parc cu copiii. O eroare a franii de mana a vehiculului avea sa o coste viata fetitei sale.

O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia mai are acasa 3 copii
„Cand am ajuns la masina, toti copiii se pregateau sa se urce, mai putin ea. Ma astepta sa o ridic si sa o asez eu pe bancheta. Inainte de asta, am deschis portiera pe locul soferului pentru a porni aerul conditionat”, a declarat Amanda pentru Daily Mail.

Brusc, masina a inceput sa o ia la vale si a trecut peste micuta Charlotte, care n-a reusit sa se fereasca.

O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia, care mai are 3 copii, nu suporta sa-si vada casa goala | Demamici.ro

„Stiu sigur ca masina era in parcare si avea frana de mana trasa. Ceva s-a intamplat cand am deschis portiera la mine, sa pornesc aerul conditionat. Nu imi mai aduc aminte prea multe din acel moment, insa cativa martori mi-au spus ca urlam dupa ajutor, in timp ce incercam sa imi salvez copilul”.


Stiu ca nu imi voi reveni niciodata in totalitate, insa vreau sa imi gasesc puterea sa imi revin. De dragul copiilor mei, mai ales ca bebelusul meu nou nascut are nevoie de mine. Cu toate astea, imi e greu sa ma intorc acum acasa.”