Oana Roman a spus adevărul despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman a vorbit deschis despre starea de sănătate a mamei sale, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mioara Roman va împlini în curând vârsta de 80 de ani și, în mod evident, nu se mai simte ca-n tinerețe. A început să aibă probleme de sănătate, despre care fiica sa a dat detalii.

Oana Roman a spus adevărul despre starea de sănătate a mamei sale
Se pare că Oana Roman se află într-o perioadă exotraordinară a vieții sale, însă toată fericirea este ușor umbrită de starea de sănătate a mamei sale. Mioara a început să aibă probleme de sănătate și are o îngrijorează pe fiica ei. De curând Oana a dus-o pe mama sa la spital, pentru că se plângea de dureri în tot corpul.

„Se simţea un pic obosită, îmi spunea că o doare un pic acolo, un pic acolo. Înaintează în vârstă… eu nu vreau să realizez lucrul ăsta, dar mama împlineşte 80 de ani la anul, anii trec…”, a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.

Deși Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate descoperite în urma investigațiilor, nu este nimic grav și totul se poate trata.

„Are o problemă la colecist, care probabil că va trebui scos la un moment dat. Ea are un diabet, nu este insulino dependentă. Ia pastile şi îl ţine cumva sub control, dar de la o anumită vârstă diabetul începe şi afectează diverse alte lucruri. Are şi mici probleme cu inima, adică câte puţin în mai multe locuri să spunem… I-au simplificat cumva tratamentul. Nu are nimic major, doar că, mă rog… sunt afecţiunile vârstei”, a mai spus Oana la „Răi da’ buni”.